Kategori
Berita Kuliah Tamu

Kuliah Tamu PG4104 Perancangan Produk Pangan

[:id]

 

Prodi Teknik Pangan ITB bekerja sama dengan PT Lautan Natural Krimerindo (LNK) akan menyelenggarakan kuliah tamu pada kuliah PG4104 Perancangan Produk Pangan dengan tema “Riset dan Product Development FMCG (Industri Krimer) dan Regulasi Terkait”. Narasumber pada kuliah tamu ini adalah Ir. Rochmad Indrawanto (Research and Innovation Manager PT LNK) dan Elvira Indrawati, S.T.P, M.T. (QSA Manager PT LNK).

Kuliah tamu akan dilaksanakan pada:
Hari/tanggal: Selasa, 23 November 2021
Waktu: pk. 13.00-15.30 WIB

Kuliah ini terbatas bagi mahasiswa ITB. Segera daftarkan dirimu sebelum hari ๐Š๐š๐ฆ๐ข๐ฌ, ๐Ÿ๐Ÿ– ๐๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฉ๐ค ๐Ÿ๐Ÿ‘.๐Ÿ“๐Ÿ— ๐–๐ˆ๐ karena akan ada hadiah menarik bagi peserta yang aktif.
Link pendaftaran: ๐ก๐ญ๐ญ๐ฉ๐ฌ://๐ฌ.๐ข๐/๐Š๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐ฆ๐‹๐๐Š[:en]

 

Department of Food Engineeringย  in collaboration with PT Lautan Natural Krimerindo (LNK) will hold a guest lecture at the PG4104 Food Product Design course with the theme “Research and Product Development of FMCG (Crimean Industry) and Related Regulations”. The resource persons in this guest lecture are Ir. Rochmad Indrawanto (Research and Innovation Manager of PT LNK) and Elvira Indrawati, S.T.P, M.T. (QSA Manager of PT LNK).

Guest lectures will be held on:
Day/date: Tuesday, November 23, 2021
Time: pk. 13.00-15.30 WIB

This course is limited to ITB students. Register yourself immediately before the day of , .๐Ÿ“๐Ÿ— because there will be attractive prizes for active participants.
Registration link: ://๐ฌ.๐ข๐/๐Š๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐ฆ๐‹๐๐Š

 [:]

id_IDBahasa Indonesia