Categories
News

Ujian Komprehensif Perdana Teknik Pangan

[:id]

Pada tanggal 25 Juni 2019, Program Studi Teknik Pangan telah melaksanakan Ujian Komprehensif yang pertama. Ujian Komprehensif ini merupakan ujian akhir dari pendidikan sarjana (S-1) yang merupakan bagian dari evaluasi mahasiswa sebelum lulus. Soal yang disampaikan merupakan bagian dari pembelajarna yang telah ditempah mulai dari tahun pertama hingga tahun keempat. Pelaksanaan ujian dilakukan secara online di ruang komputer (lantai 2) Labtek IIB, Kampus ITB Jatinangor dan berjalan dengan baik. Pengumuman hasil Ujian Komprehensif dan sekaligus pengumuman kelulusan dilaksanakan sehari setalahnya yaitu hari Rabu, 26 Juni 2019 di Gedung Serba Guna, Kampus ITB Jatinangor. Dengan telah dilaksanakan dan diumumkannya hasil Ujian Komprehensif ini maka pada wisuda ITB periode Oktober 2019, Prodi Teknik Pangan akan menghasilkan lulusan perdana (angkatan pertama). Selamat![:en]

On June 25, 2019, the Department of Food Engineering has carried out the first Comprehensive Exam. This Comprehensive Examination is the final examination of undergraduate education (S-1) which is part of student evaluation before graduation. The questions presented are part of the lessons learned from the first year to the fourth year. The exam was conducted online in the computer room (2nd floor) Labtek IIB, Jatinangor ITB Campus and went well. The announcement of the results of the Comprehensive Examination and at the same time the graduation announcement is held a day after, namely Wednesday, June 26, 2019 at the Multipurpose Building, ITB Campus, Jatinangor. By implementing and announcing the results of this Comprehensive Examination, at the ITB graduation period for October 2019, the Food Engineering Study Program will produce first graduates. Congratulations![:]

en_USEnglish